SALAM PERTEMUAN


SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN PMR WARGA SMASRA. DIDOAKAN ANDA BERJAYA DENGAN CEMERLANG.http://4.bp.blogspot.com/-NM3C-HOfdL4/T1TRy8r2_ZI/AAAAAAAABHg/pOWNDqSzJUo/s1600/imtihan.jpg

16 September 2011

SOALAN LATIH TUBI


Soalan-soalan dan latihan atau latih tubi amat penting untuk persediaan pelajar dalam peperiksaan UPSRPMRSPM. Tahukah anda bagaimanakah anda boleh mendapatkan koleksi soalan latihan untuk UPSR, PMR, SPM? Sehingga kini terdapat lebih daripada 700,000 bank soalan-soalan yang telah dipantau dan diteliti oleh guru-guru panel untuk memastikan kualiti soalan-soalan latihan ini setanding dengan soalan peperiksaan UPSR, PMR, dan SPM. Jawapannya ada bersama Score A Programme.

Selain daripada pemantauan dari guru panel, soalan latihan ini juga telah mendapat maklumbalas daripada pelajar dan ibu bapa yang menjumpai kesilapan dalam set soalan latihan ini. Berdasarkan maklumbalas dari pelajar dan ibu bapa, pembetulan dan penambahbaikan telah dilakukan untuk memastikan set-set soalan ini berkualiti dan sesuai dengan modul pembelajaran berdasarkan garis panduan Kementerian Pelajaran Malaysia untuk modul peperiksaan UPSR, PMR, dan SPM.
Apakah kelebihan set soalan latihan Score A Programme berbanding dengan buku latihan?
  • Latihan interaktif, menarik minat pelajar untuk belajar
  • Nota rujukan disediakan untuk memudahkan pelajar membuat rujukan dengan cepat
  • Terdapat jam masa untuk mendisiplinkan pelajar tentang pengurusan masa peperiksaan dengan lebih berkesan
  • Pemarkahan serta merta memudahkan pelajar meneliti dan memperbaiki kesalahan
  • Kamus rujuk silang disediakan dengan akses yang amat mudah
  • Menjimatkan kos buku latihan dan kos tuisyen seterusnya mengurangkan beban ibu bapa dalam tanggungan pendidikan anak-anak
Jangan berlengah lagi. Dapatkan set soalan latihan atau latih tubi ini untuk memudahkan anak anda menduduki peperiksaan besar mereka samaada UPSR, PMR, atau SPM.

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RENUNGILAH